Allspice Healthy

Sabich inspirálta vegán wrap

Gyors, könnyű, lágy fűszerezéssel

2018. november 15. - Bartonovszky Krisztina

A vegán-, és a növényi alapú táplálkozás népszerűsége megállíthatatlanul tör előre a világ minden táján.

Akár egészségtudatosság, környezetvédelem, vagy az állatok jóléte ösztönzi követőit, több mint 57 millió #vegan hashtag-gel jelölt post-tal az Instagrammon, bátran kijelenthetjük, hogy a vegánság felkapottabb, mint valaha.

S hála a gondolkodásmód előretörésének, ez pedig arra készteti az élelmiszergyártókat és a divatmárkákat, hogy az előállítás során egyre inkább állatbarát megoldásokban és termékekben gondolkodjanak, ami nekünk is nagy segítséget jelent abban, hogy könnyebben elkészthessünk vegán fogásokat anélkül, hogy órákon át azon gondolkoznánk, hogy vajon mit is kéne főzni a következő napokban, és hogy az összes helyi közértet végigjárjuk minden egyes alkalommal a szükséges összetevők beszerzéséért.

Hogy őszinte legyek, személy szerint én nem követem teljesen a vegán étrendet, de törekszem rá, hogy minél gyakrabban készítsek növényi alapú ételeket, elsősorban egészségmegőrzés céljából. A folyamatosan rendelkezésre álló, egyre újabb és újabb tanulmányok elolvasása mellett a testem válaszreakcióit figyelve magamon is érzem, hogy a sok zöld és a húsok csökkentése - melyet a paleo-ketogén diéta is ajánl - nemcsak hogy tisztítja a szervezetemet, de mindeközben több energiát is ad.

Ha még csak most ismerkedsz a vegán étrenddel, feltétlenül ajánlom ezt az iraki-izraeli street food-ot, ami teljesen eltelít hála a tofunak, a hummusnak és a tahininek.

vegan_sabich.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allspicehealthy.blog.hu/api/trackback/id/tr1714374423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása