Allspice Healthy

Pumpkin Spice Latte

Sütőtökös, fűszeres latte

2019. november 11. - Bartonovszky Krisztina

Ha bevalljuk magunknak, ha nem, az amerikaiak által kedvelt könnyed, őszies ital itthon is belopta magát sokunk szívébe. A hagyományos vonalat képviselő kávéimádók lehet, megborzonganak már az ízesített kávék gondolatától is, pedig mi sem okozhatna nagyobb élvezetet egy hűvös, őszies reggelen, mint egy gőzölgő, a sütőtökpürétől lágy, krémes állagot kölcsönző, fűszeres itallal bekuporodni a meleg paplan alá, mielőtt beindulna az egész napos pörgés?

 

Ahelyett, hogy egy közeli kávézó cukorszirupos, ízfokozós lattéját választanánk, könnyen elkészíthetjük az ikonikus kávét otthon is, természetes alapanyagokból! A maximális élményért ajánlatos beizzítani a meleget árasztó kandallót, ami jókedvű ropogásával gondoskodik a teljes ellazulásunkról. (Akinek épp nincs kéznél egy kandalló se keseredjen el, a YouTube-on remek hangulatzenéket lehet találni, csakhogy minél inkább átszellemüljünk!)

img_6146.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://allspicehealthy.blog.hu/api/trackback/id/tr10015301784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása