Allspice Healthy

Sütőtökös-tahinis croissant

2018. december 16. - Bartonovszky Krisztina

..éss igen! Sokan kértétek, hogy osszam meg az Őszi Gasztroblogger Fesztiválra sütött sütőtökös-baconos croissant receptjét. A hétvégén pedig újra rászántam magam, hogy megsüssem ezeket a diétás kis finomságokat, viszont a tölteléken változtattam egy kicsit.

A projecthez nagy lelkierőre volt szükségem, mert alapvetően tésztával dolgozni nem szeretek, túl sok takarítanivalóval jár. Viszont a végeredmény nem marad viszonzatlanul, a családom lelkesedése hamar kárpótol.

A tészta alapreceptje egyébként nem tőlem származik, hanem Burján Szafi saját lisztjeiből kifejlesztett péksüteménye, amihez még Gál Edinától, a Kahwa Reggeliző-Kávézó tulajdonosától is kaptam tuti tippeket a tökéletes állag és íz-élmény eléréséért, amit most Veletek is megosztok!

https://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2018/03/szenhidratcsokkentett-szafi-free-vegan-pizzas-croissant.html

10760407104_img_0750.jpg

10760030800_img_0753.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allspicehealthy.blog.hu/api/trackback/id/tr6914444158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása