..éss igen! Sokan kértétek, hogy osszam meg az Őszi Gasztroblogger Fesztiválra sütött sütőtökös-baconos croissant receptjét. A hétvégén pedig újra rászántam magam, hogy megsüssem ezeket a diétás kis finomságokat, viszont a tölteléken változtattam egy kicsit.
A projecthez nagy lelkierőre volt szükségem, mert alapvetően tésztával dolgozni nem szeretek, túl sok takarítanivalóval jár. Viszont a végeredmény nem marad viszonzatlanul, a családom lelkesedése hamar kárpótol.
A tészta alapreceptje egyébként nem tőlem származik, hanem Burján Szafi saját lisztjeiből kifejlesztett péksüteménye, amihez még Gál Edinától, a Kahwa Reggeliző-Kávézó tulajdonosától is kaptam tuti tippeket a tökéletes állag és íz-élmény eléréséért, amit most Veletek is megosztok!