Allspice Healthy

Spenótos csicseriborsó curry

Fűszeres, krémes és határozottan #kegan

2019. március 23. - Bartonovszky Krisztina

fullsizeoutput_18bf.jpeg

Az indiai ételek elengedhetetlen alappillérei a selymes és zsíros krémek és szószok. Ezért is olyan könnyű beilleszteni őket a ketogén diétába. De Indiában nem csak a krémes raguk olyan népszerűek, hanem a vegetáriánus táplálkozás is, éppen ezért egy kis odafigyeléssel az alapanyagválasztásban könnyen ötvözhetjük a ketogén és a vegán étrendet, melyek ma a legnépszerűbb diéták közé tartoznak.

Hogy miért is tudtak hódító útnak indulni, mik a kedvező élettani hatásaik, egy következő cikkemben fogom kifejteni. Most pedig hoztam Nektek egy igazán laktató kegan curry-t, ami hozzáadott cukor nélkül, a benne lévő répától és a dinsztelt hagymától remek harmóniát teremt a friss citrommal és gyömbérrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://allspicehealthy.blog.hu/api/trackback/id/tr6714707092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2019.03.24. 21:48:02

Imádom a csípőset, a csicseriborsót és a curry-t.. ezt a receptet úgy érzem nekem találták ki. Sosem tudom mit kéne főzni, meg most diétázom is.. jó recept :) www.ujsagomat.hu/tesco/szupermarket-csutortoktol-21-03-2019/ Amúgy itt a csicseriborsó, konzerves akciós volt, érdemes mindig megnézni mi akciós.
süti beállítások módosítása