Allspice Healthy

Rólam

2018. november 15. - Bartonovszky Krisztina

MERJ

Kísérletezz bátran a konyhában, mert egy ételnek sem kell unalmasnak lennie!

ÍZLELJ

Kóstolj meg minél többet, színesebbet, újabbat. Az újdonságok megismerése ne csak a képek nézegetéséről szóljon!

FEDEZZ FEL

Légy nyitott az ismeretlenre, más, idegen kultúrákra, szokásokra. Próbálj ki mindent, amit eddig nem mertél.

fullsizeoutput_b1.jpeg

Ki az az Allspice Healthy?

Sziasztok, Kriszti vagyok.

Először is köszönöm, hogy az oldalamon jársz, ez sokat jelent nekem! Remélem sok számodra érdekes és inspiráló postra fogsz nálam találni, amik a segítségedre tudnak majd lenni, legyen a célod akár egészségmegőrzés, akár fogyás!

A kreativitás mindig is központi szerepet játszott az életemben. Rengeteg hobbi vált a szenvedélyemmé, csak túl kevés az idő, hogy mindet professzionális szintre emelhessem.

A főzés viszont már gyerekkorom óta vonz és teljesen ki tudok bontakozni benne. Egyszerre kalandozhatok ismeretlen tájakon, élvezhetem az élet egyik apró örömét: az ízeket, miközben a saját elgondolásom alapján kimeríthetem kreatív elképzeléseimet is.

Ehhez kapcsolódik mégegy hobbim, ami egy még izgalmasabb szintre emeli a főzést; ez pedig az egészséges táplálkozás. Pontosabban a paleo-ketogén diéta, aminek a szűrőjén keresztül nézve elméletben teljesen száműznöm kéne a tradicionális ételeket!

Vagy mégsem?

 

Miről szól az Allspice Healthy?

Az Allspice Healthy-t azért hoztam létre, hogy a különböző kultúrák ízeit megismerthessem Veletek és bebizonyíthassam a ‘lehetetlent’, hogy bármi elkészíthető diétás formában is. Jelszó: Mert valójában minden helyettesíthető!

A bejegyzés trackback címe:

https://allspicehealthy.blog.hu/api/trackback/id/tr8414374579
süti beállítások módosítása